Pagina's

Maak je badkamer winterklaar!

 Regenbuien alom, stevige windvlagen en een met wolken bedekte hemel, de herfst is nu echt weer in het land. Hoog tijd om je huisje weer lekker knus te maken en aan te passen aan dit barre weer! Kijk lekker mee hoe je je badkamer kan omtoveren tot een gezellig warm plekje.

  • Kleed je badkamer aan!

    Letterlijk dan! Geef je badkamer een dekentje, door er leuke tapijten in te leggen. Niet alleen kan dit erg mooi zijn, het is ook heerlijk warm aan je voeten!
    Ga voor veilig effen, een leuk printje of een natuurlijk tintje! 




  • Zet je pantoffels klaar op de mat, klaar om in te stappen!
    Pantoffels kunnen niet alleen heel erg schattig, grappig of cool zijn, ze zorgen gelijk ook voor lekker warme voetjes, net wat je nodig hebt op een miezerige herfstdag. Na een heerlijk warme douche of bad, stap je zo je pantoffels in. 




  • Hang je badjas aan de haak!
    Niets is fijner om de ochtend te beginnen in een heerlijk zachte badjas, of om er net je dag mee te eindigen na een douche of bad. En wat hebben ze tegenwoordig toch fijne modelletjes!




  • Haal je bodybutters weer boven!
    Dit weertje kan heel naar zijn voor huid, verzorg die dus goed door ze in te smeren met een heerlijk ruikende en voedende bodybutter! Deze vind je in ongelofelijk veel varianten, zelf vind ik die van The Body Shop erg fijn, alsook die van Rituals en die van Therme. 





  • Maak het gezellig met (geur)kaarsen en wierook!
    Niets zo gezellig dan een warm bad met kaarsen en en lekker geurtje om helemaal in je gedachten te verdwalen! Zeker een aanrader wanneer je met twee in bad gaat ;-)  Nog een muziekje erbij en je kan helemaal ontspannen. Ook geurstokjes kunnen zeer aangenaam zijn in de badkamer, en ze staan ook heel erg mooi!






(Alle foto's zijn gevonden via google, ze zijn niet van mij, ik bezit de rechten dus niet)
Zo, nu ziet je badkamer er helemaal winterproof uit! Lekker warm aangekleed en supergezellig!

Richt jij je badkamer anders in in de winter? Wat zet jij zoal in de badkamer? 

Liefs, 


2 opmerkingen:

  1. Oh die visjes-badmat is wel erg leuk zeg! :-)
    Toevallig heb ik vorige week een "harige" grijze badmat gekocht (onze badkamer is zwart/wit), en dat is toch wel heerlijk als je uit de douche komt en met je bloten voeten op zo'n langharige badmat staat. Zeker nu het weer kouder wordt hou ik van kleedjes en dekentjes!
    Leuke blog heb je :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja dat kan ik me voorstellen dat het fijn is om op die mat te staan :)
      Met het koude weer kan je niet genoeg warme , snoezelige dingen hebben!
      Dankjewel !

      Verwijderen